Het bekende merk 8in1 heeft zich al jaren ontwikkeld door middel van onderzoek en innovatie en biedt hierdoor producten van topkwaliteit aan. De 8in1 kauwbotten zijn natuurlijk, neutraal van geur en bevatten geen kunstmatige kleur-en smaakstoffen. De hondensnacks bevatten een unieke combinatie van runderhuid en vlees, voor ieder wat wils! In deze blog lichten wij een aantal producten uit, en vertellen wij waarom het zo belangrijk is dat je jouw hond een kwalitatief goed en betrouwbare snack geeft.
Ga terug
3 april 2024

8in1 kauwsnacks voor jouw hond, een betrouwbare & kwalitatieve snack!

Het bekende merk 8in1 heeft zich al jaren ontwikkeld door middel van onderzoek en innovatie en biedt hierdoor producten van topkwaliteit aan. De 8in1 kauwbotten zijn natuurlijk, neutraal van geur en bevatten geen kunstmatige kleur-en smaakstoffen. De hondensnacks bevatten een unieke combinatie van runderhuid en vlees, voor ieder wat wils! In deze blog lichten wij een aantal producten uit, en vertellen wij waarom het zo belangrijk is dat je jouw hond een kwalitatief goed en betrouwbare snack geeft.

Kauwen zorgt er voor dat jouw hond ontspannende hormonen aanmaakt, hierdoor wordt stress en angst vermindert. Hiernaast zorgt het ook voor de aanmaak van dopamine: het plezier hormoon. Naast deze fijne gedrag veranderende effecten van kauwen, is het natuurlijk ook goed voor de tanden en het algemene gebit van jouw hond. Wanneer je zelf het idee hebt dat het gebit van jouw hond wat onderhoud nodig heeft, lees dan vooral verder op onze blog over gebitsverzorging voor hond/kat.

Wij bieden in onze (online) winkel een groot assortiment aan kauwbotten aan, waarvan ook de 8in1 kauwbotten & snacks. De 8in1 zijn onderverdeelt in de Delights, Flavours en Pro selectie. De Delights zijn heerlijke snacks met vleesvulling, de Flavours combineren 3 verschillende vleessmaken met langdurig kauwplezier en de Pro selectie zijn lekkere kauwsnacks van dierenhuid verrijkt met reinigende mineralen en anti-plaque formule tegen tandplak.

8in1 Fillets Pro

De 8in1 Fillets Pro zijn verkrijgbaar in meerdere varianten, aangepast op de behoefte van jouw hond. De verschillende varianten zijn ondersteunend voor de vacht, het spijtverteringsstelsel, voor de actieve hond en voor het gebit: Pro Skin & Coat, Pro Digest, Pro Active & Pro Dental. 8in1 Fillets Pro snacks zijn niet alleen bijzonder lekker met een laag vetgehalte, maar bieden jouw hond net dat beetje extra. Deze snacks van smakelijke kipfilet bevatten binnenin een voedzame kern, het zogenaamde nutri-center, met gezonde ingrediënten die het welzijn en de vitaliteit van jouw hond ondersteunen. Zo bevat hetunieke nutri-center in de Pro Digest variant cichoreiwortel met waardevol, prebiotisch werkzaam inuline, een voedingsstof voor de nuttige bacteriën in de darm. Met slechts 4,5% vet is 8in1 Fillets Pro Digest een gezonde beloning voor tussendoor. Dankzij de hersluitbare zak kunt u de snacks gemakkelijk meenemen voor onderweg.

Nu is zo'n Filet stukje voor de meeste kauwers een 10 seconden kwestie, maar hier bieden wij verschillende soorten kauwspeelgoed voor aan om de uitdaging wat groter te maken! Zo kun je stukjes van de kipfilet in een Trixie Dental bal stoppen: extra goed voor het schoonhouden van het tandvlees. Het zelfde idee met de Trixie Snack-slang, deze heeft aan de onderzijde een spleet waar beloningen ingestopt kunnen worden. Ook hebben wij een groot assortiment aan Kong speelgoed, waar je gemakkelijk beloningen in kunt stoppen of doorheen kunt rijgen!

8in1 Triple Flavour kauwribben

Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen met de 8in1 Triple Flavour kauwribben. 8in1 Flavours Triple Flavour kauwribben zijn gemaakt met stukjes kippenborst, eendenborst en kippenlever om van te watertanden. Deze worden vergezeld door een unieke combinatie varkenshuid en runderhuid om uw hond die extra smaakervaring te bieden. Deze langdurige kauwribben helpen de opbouw van tandplak en tandsteen onder controle te houden dankzij hun natuurlijk schurende werking tijdens het kauwen. Ze zijn rijk aan eiwit, bevatten weinig vet en geen toegevoegde suikers, smaakverbeteraars of kunstmatige conserveringsmiddelen, waardoor ze de ideale beloning of snack zijn voor honden van alle soorten en maten. Bovendien bevatten ze geen ggo's en worden ze in de oven gebakken, waardoor ze niet alleen langer meegaan, maar ook alle waardevolle voedingsstoffen behouden worden.

8in1 Delights Pro Dental Sticks kauwstaaf met kip

De 8in1 Pro Dental Sticks zijn de ideale combinatie van langdurig kauwplezier en gebitsverzorging! De heerlijke kipfilet is verpakt in stevige runderhuid met toegevoegde anti-tandplakformule en gebitsreinigende mineralen. Deze smakelijke chews helpen de vorming van tandplak en tandsteen te verminderen dankzij de natuurlijke schurende werking van het kauwen en dragen bovendien bij aan een frissere adem. Dit kauwstaafje geeft jouw hond een natuurlijke kauwervaring zonder smaakversterkers of kleurstoffen. Deze perfecte combi van kauwplezier en een lekkere snack is ideaal voor tussen de maaltijden door en om verveling tegen te gaan. De 8in1 Pro Dental Sticks houden uw hond lekker bezig en bieden met elke hap intensief kauwplezier en een verbeterde gebitsverzorging. 

8in1 Twisted Sticks

8in1 Delights Chicken Twisted Sticks zijn gemaakt van lekkere runderhuid en heerlijke kippenborst en bieden intensief, langdurig kauwplezier voor uw hond. En terwijl de gedraaide sticks uw hond bezighouden, dragen ze bij aan de gebitsverzorging. Door de natuurlijke schurende werking tijdens het kauwen wordt tandsteen bij uw hond verwijderd en daarmee ondersteunen de gedraaide sticks de gebitsgezondheid van uw hond. De vetarme 8in1 Delights Chicken Twisted Sticks zijn perfect als smakelijke kauwsnack om uw hond te belonen. Ze zijn rijk aan eiwitten en vrij van kunstmatige kleurstoffen en smaakversterkers. Bovendien zijn er geen suiker, ggo’s, gluten of granen toegevoegd aan de ovengebakken kauwsnacks.
Deze sticks zijn in de Delights, Flavours en Pro selectie aanwezig, afgestemd op de behoefte van jouw hond! Deze stickjes zijn lekker om zo te geven, of om te rijgen door een Kong bijvoorbeeld.

8in1 Kauwbotten voor iedere grootte

In ons assortiment 8in1 hebben wij botten van maat XS-L, van de kleine tot de grote kauwer. De 8in1 Delights Triple Flavour knoopkluif  is gemaakt met stukjes kippenborst, eendenborst en kippenlever om van te watertanden. Dit wordt vergezeld door een unieke combinatie varkenshuid en runderhuid om uw hond die extra smaakervaring te bieden. Dit langdurige kauwbot helpt de opbouw van tandplak en tandsteen onder controle te houden dankzij hun natuurlijk schurende werking tijdens het kauwen. Het is rijk aan eiwit, bevatten weinig vet en geen toegevoegde suikers, smaakverbeteraars of kunstmatige conserveringsmiddelen, waardoor het de ideale beloning of snack zijn voor grote honden. Bovendien bevat het geen ggo's en wordt het in de oven gebakken, waardoor het niet alleen langer meegaat, maar ook alle waardevolle voedingsstoffen behouden worden.

De 8in1 PRO Dental Bone L is de ideale combinatie van langdurig kauwplezier en gebitsverzorging voor grote honden! De heerlijke kipfilet is verpakt in stevige runderhuid met toegevoegde anti-tandplakformule en gebitsreinigende mineralen. Deze smakelijke chew helpt de vorming van tandplak en tandsteen te verminderen dankzij de natuurlijke schurende werking van het kauwen en draagt bovendien bij aan een frissere adem. Met dit product geeft u uw hond een natuurlijke kauwervaring die vrij is van smaakversterkers en kleurstoffen. Deze perfecte combi van kauwplezier en een lekkere snack is ideaal voor tussen de maaltijden door en om verveling tegen te gaan. De 8in1 Pro Dental Bone L houdt uw hond lekker bezig en biedt met elke hap intensief kauwplezier en een verbeterde gebitsverzorging.

Heb je na het lezen van deze blog nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel, wij helpen je graag.

Dierencompleet.nl