Ga terug
7 februari 2019

De voordelen van Raw4Dogs als rauwvoer voor honden

Heb jij Raw4Dogs rauwvoer al uitgeprobeerd? Wanneer jij je hond rauw vlees voert en graag weet waar de voeding vandaan komt, dan is Raw4Dogs jouw merk! De hoogwaardige vleesworsten van Raw4Dogs zijn puur en rauw. Het merk staat voor een hoge acceptatie en smakelijkheid, gezondheid, eerlijkheid en transparantie. Wist je dat je eenmalig een gratis worst mag uitproberen? Hiervoor hoef je slechts een coupon in te vullen op de site van Raw4Dogs en deze mee te nemen naar de winkel.

Waarom je moet kiezen voor de Raw4Dogs vleesworsten

Raw4Dogs vleesworsten bestaan uit een mix van rauw vlees, botten en organen, aangevuld met groenten en andere essentiële voedingsstoffen. Het gebruikte vlees is geschikt bevonden voor menselijke consumptie, hoogwaardig dus. Omdat niet iedereen tijd heeft om allerlei rauwe voeders zelf samen te stellen om een complete voeding te verkrijgen, heeft Raw4Dogs dat voor jou gedaan. Alle vleesworsten zijn dan ook volledig en compleet. Natuurlijk mag wel afgewisseld worden tussen de worsten, dit wordt zelfs gestimuleerd. Heeft je hond een bepaalde eiwit-allergie? Dan is hier eenvoudig rekening mee te houden door de juiste worsten uit te kiezen. De vleesworsten zijn gebaseerd op het natuurlijk dieet van de wolf en zijn van de hoogste kwaliteit. De worsten van Raw4Dogs zitten in een transparante verpakking, zo zie je precies wat je koopt. Daarnaast staat helder en duidelijk omschreven welke ingrediënten de worst bevat. Zo kun je de kwaliteit eenvoudig controleren en weet jij precies wat je voert.

Zonder granen en niet verhit

Deze hoogwaardige voeding is graanvrij en daardoor voor alle honden makkelijk te verteren. Granen zijn niet per se slecht, maar zijn niet altijd (in rauwe vorm) goed te verteren. Bij de wolf heeft zijn prooidier de granen al deels verteerd. In andere voedingssoorten voor honden zijn de granen al ontsloten door deze te verwarmen. Echter gelooft Raw4Dogs in volledig rauwe en onbewerkte voeding, zonder slecht opneembare granen dus. De worsten zijn dan ook graanvrij en niet verhit. Op deze manier blijven zoveel mogelijk voedingsstoffen behouden.

Geschikt voor elke hond

Wist je dat rauw vlees geschikt is voor alle honden? Rauw vlees is niet alleen geschikt voor grote of volwassen honden, maar ook voor onze kleinere vrienden en jonge honden. Veel kleine kieskeurige eters zijn zelfs super dol op vers vlees. Rauwe voeding is daarnaast zeer geschikt voor pups aangezien het de darmflora en weerstand ondersteund. Voor oudere honden werkt de voeding juist erg ondersteunend omdat zij vaak wat minder blij zijn met de harde hondenbrokken. Vers vlees wordt dan ook vaak goed gegeten en ondersteund zo de gezondheid en conditie van de oudere honden. Raw4Dogs is geschikt voor honden van ieder ras en iedere leeftijd.

Ingrediënten van Raw4Dogs

Raw4Dogs bevat alleen hoogwaardige ingrediënten van natuurlijke afkomst. De vleesworsten bevatten spiervlees, botten en organen en zijn aangevuld met groentes, vitaminen en mineralen om het compleet te maken. De worsten zijn dan ook KVV geclassificeerd. Dat wil zeggen dat één of meerdere grondstoffen zijn geselecteerd en samengevoegd om een volledige voeding te verkrijgen, een volledig rauwvoer wel te verstaan. De dierlijke ingrediënten zijn afkomstig van gezonde dieren en geschikt voor menselijke consumptie. Daarnaast komen alle dierlijke ingrediënten uit West Europa. Alleen het vlees van het hert komt incidenteel uit Polen. De eend komt zelfs helemaal uit Nederland. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten. Naast het grote aandeel vlees (>80%) bevatten de worsten groenten, vitaminen en mineralen. Een gezond dieet kan niet zonder plantaardige ingrediënten. Groentes zijn van groot belang in het dagelijkse dieet van je hond. Het bevat belangrijke vezels die de darmperistaltiek ondersteunen. Vezels zorgen voor een goede darmgezondheid en darmflora. Dankzij de gezonde mix aan toegevoegde vitaminen en mineralen is Raw4Dogs een complete maaltijd. Het zorgt ervoor dat iedere worst alle voedingsstoffen bevat die je hond nodig heeft. Afwisselen is natuurlijk heel goed, maar is bij deze worsten niet nodig. Er is geen risico op nutritionele tekorten als je maar één soort voert. Tot slot zijn deze KVV worsten aangevuld met een mix van zeewier, cranberry en zalmolie ter ondersteuning van het immuunsysteem. De zalmolie zorgt daarnaast voor een mooie glanzende vacht. Alle ingrediënten zijn slechts gemalen, gemengd en vervolgens ingevroren. De worsten zijn niet verhit en dus puur en rauw.

Hoe voer je de Raw4Dogs vleesworsten?

De Raw4Dogs worsten zijn rauw vlees uit de diepvries. De worsten kunnen heel eenvoudig in de koelkast ontdooien. Doe dit bij voorkeur in een opbergbak om lekvocht te voorkomen. Laat de worsten net voordat je ze geeft even op kamertemperatuur komen. Heeft je hond nog niet eerder rauwe voeding gehad? Dan kan het zijn dat hij de eerste dagen wat moet wennen en nog wat dunnere ontlasting heeft. Dit is normaal en wordt vanzelf beter. Eventueel kun je de eerste paar dagen de worsten onderdompelen in kokend water. Even doorroeren en laten afkoelen. Op deze manier is de kans op dunnere ontlasting een stuk kleiner. Maar nogmaals, het is niet per se nodig.

Waarom Raw4Dogs niet verhitten in de magnetron?

De vleesworsten moeten rustig aan ontdooid worden. Stop de worsten niet in de magnetron. Na verhitting kunnen rauwe botten gaan splinteren en hierdoor schade aanrichten bij je hond.

Hygiëne en bewaren

De vleesworsten zijn rauw en onbewerkt en moeten daarom in de diepvries bewaard worden. Na ontdooien is de worst nog beperkt houdbaar in de koelkast. Bewaar rauwe voeding altijd in een afgesloten verpakking, zowel in de diepvries als de koelkast. Was de bewaardozen altijd goed af met warm water en zeep. Vergeet je handen niet te wassen.

De voordelen op een rijtje

  • Hoogwaardige voeding
  • Minder en compactere ontlasting
  • Ondersteunt de weerstand
  • Voorkomt tandplak
  • Verbeterd de conditie van huid en vacht
  • Verminderd een stinkende geur uit de bek
  • Rauw en puur

Verkrijgbaar in zes soorten

Dierencompleet.nl