Ga terug
12 februari 2024

Dierenverblijven

Bij dierencompleet.nl ben je aan het juiste adres voor alle standaard en maatwerk dierenverblijven. Wij helpen jou en je dier graag met het juiste, gewenste verblijf. Ben je op zoek naar een kant-en-klare kooi? Of wil je liever dat wij een hok speciaal voor jou op maat maken? In deze blog vertellen we je graag meer over ons assortiment en de mogelijkheden die we aanbieden.

Klik hieronder om direct naar je gewenste categorie te gaan:

Maatwerk is vakwerk

Bij dierencompleet.nl is maatwerk ook daadwerkelijk vakwerk. Onze vakmannen staan voor je klaar om de mooiste hokken, kooien en kennels te maken waar je (huis)dier jarenlang in kan verblijven! Door de jaren heen hebben we al honderden mensen blij gemaakt met het gewenste maatwerk. Hierdoor is de nodige ervaring, kennis en kunde opgebouwd waardoor maatwerk geen probleem is voor dierencompleet.nl! Neem ter oriëntatie eens een kijkje naar een greep uit ons maatwerk assortiment: hondenhok nature XL, kippennachthok tweedeurs of zeskantige vogelvolière op poten. Ben je meer op zoek naar een goedkoper maatwerk verblijf? Bekijk dan de uitverkoop van onze hoogwaardige showmodellen.

Voor het maken van deze maatwerk dierenverblijven wordt voornamelijk gebruik gemaakt van hoogwaardig geïmpregneerd vuren hout. Dit hout is eveneens PEFC gecertificeerd, wat zorgt voor een duurzame en groene toekomst. Hierdoor bouwen wij persoonlijke, kwalitatieve dierenverblijven met een toekomstgerichte blik op duurzaamheid.

We nodigen je graag uit om eens langs te komen bij onze fysieke winkel of telefonisch/via de mail contact op te nemen zodat we samen met jou het gewenste verblijf voor je (huis)dier kunnen bouwen. Vertel ons de gewenste afmetingen, de uitstraling en wanneer je het wil hebben, wij zorgen voor de rest!


Standaard dierenverblijven

Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod aan standaard dierenverblijven waar je uit kan kiezen. Van vogelverblijven tot hondenverblijven en van reptielenverblijven tot veestallen. Ook hier kan je ervoor kiezen om een standaard verblijf aan te schaffen om er later maatwerk accessoires zoals een ruif bij te bestellen. Deze standaard dierenverblijven zijn gemakkelijk online te bestellen of af te halen bij onze fysieke winkel in Oirschot.

Hondenverblijven

Voor al je gewenste hondenverblijven ben je bij dierencompleet.nl aan het juiste adres! Ben je op zoek naar een kunststof hondenhok? Wil je liever een kamerkennel met gaas? Of heb je net nieuwe, schattige puppy's en ben je op zoek naar een puppyren zodat ze niet alle kanten in rennen? Voor alle groottes en rassen hebben wij geschikte verblijven, zowel binnen als buiten. Iedereen wil zijn of haar viervoeter goed verzorgen en daar hoort ook een fijn verblijf bij waar de hond zich goed en prettig bij voelt. Onze voorraad is erg hoog waardoor je nooit lang hoeft te wachten op je gewenste hondenverblijf. Binnen een mum van tijd kan je hondje lekker liggen in zijn hok, kennel of bench.

Maatwerk hondenkennel met nachthok 05
Kerbl hondenhok
Maatwerk hondenkennel hoog model - kunststof 04
MidWest puppyren met MAXlock

Kattenverblijven

Katten willen het liefst overal rondlopen, -kruipen en -sluipen maar het is ook fijn om ze soms even in hun kattenverblijf te doen. Op bepaalde momenten ben je op zoek naar rust en komt de drukte en speelsheid van de kat niet goed uit. Vandaar dat we een breed aanbod hebben voor alle groottes en rassen. Heb je net nieuwe kittens die je rustig op wil voeden? Dan is de kittenren met plexiglas misschien wel iets voor jou! Je kan natuurlijk ook zelf een hok/ruimte afzetten met de lage en hoge kennelpanelen van dierencompleet.nl.

Ook bieden we maatwerk accessoires aan zoals een outdoor houten krabpaal waardoor je kat zich zowel binnen als buiten kan verblijven.

Maatwerk overdekte kattenren met outdoor krabpaal
Maatwerk kamerkennel uit verzinkt staal en trespa

Kippenhokken

Onze kippenhokken zijn geschikt voor zowel een kleiner aantal kippen in een achtertuin als een groter aantal in een wei of kinderboerderij. Hierbij bieden we zowel standaardhokken als maatwerk verblijven aan zodat je het kan afstellen op het aantal dieren. We hebben kippenhokken met ren in allerlei verschillende maten, kippenhokken zonder ren in wat kleinere maten en kippenrennen met bijvoorbeeld één open zijde zodat je het zelf aan een bestaand hok kan plaatsen. Ook bieden wij meerdere accessoires zoals een kippenschommel aan waarbij je kippen zich kunnen vermaken.

Zit er tussen de standaardhokken geen product wat geschikt is voor jou ruimte of kippen? Bekijk dan onze maatwerk kippenverblijven en neem gerust contact met ons op!

Maatwerk kippenhok met ren en hokopener

Knaagdier- en konijnverblijven

Ook voor de knaagdieren en konijnen hebben we een breed assortiment aan dierenverblijven. Voor de kleine knaagdieren onder ons hebben we binnenkooien waar zij zich kunnen vermaken en lekker in kunnen liggen. De konijnen hebben natuurlijk grotere kooien nodig om comfortabel in te zijn. Dit zijn zowel buitenkooien in de vorm van houten nachthokken als konijnenhokken met ren. Hierdoor kan je konijn zich de hele dag vermaken door de grote ruimte en verschillende trappetjes en speeltjes. Ben je meer op zoek naar een kleinere of dubbele kooi voor je konijn? Neem dan eens een kijkje bij het dubbel konijnhok geïmpregneerd of een konijnhok op poten.

Kerbl konijnen ren
Kerbl konijnenkooi Liberty

Reptielenverblijven

Je reptielen verdienen natuurlijk ook een goed onderkomen waar ze in kunnen verblijven. Het is belangrijk dat deze dieren zich kunnen blijven vermaken in een mooi, groot terrarium. Daarnaast geeft een leuk onderkomen voor deze reptielen ook een mooie uitstraling van bijvoorbeeld je huiskamer. We hebben een breed assortiment aan terrariums voor je klaar staan. Zo heb je de keus uit bijvoorbeeld volglas terraria waarbij je aan alle kant naar je reptielen kan kijken. Een andere optie is de Nature lijn terraria waarbij geïmpregneerd, PEFC-gecertificeerd hout wordt gecombineerd met de glazen wanden zoals bij de Terrarium Nature S-125. Je zou ook kunnen kiezen voor terraria met betonplex waar je reptielen in kunnen verblijven.

Maatwerk terrarium Nature L-150 op poten 02
Terrarium Nature S-125

Vee & weidegangverblijven

Vee & weidegang hebben vanzelfsprekend grotere dierenverblijven nodig. Ook voor deze dieren hebben we zowel standaard als maatwerk verblijven beschikbaar. De standaard veestallen zijn voornamelijk ingericht voor geiten en schapen. Enkele stallen hiervan zijn gemaakt met ruif. Desondanks is een hooiruif ook apart te bestellen op dierencompleet.nl. Je hebt de keuze uit meerdere hooiruiven zoals eentje met geïmpregneerd hout of met metaal. Om de dieren te blijven vermaken bieden we ook enkele klimtoestellen aan. Kant-en-klare klimtoestellen met trap en zonder trap, enkel de trappen en enkel een aantal plateaus om op te staan.

Ben je op zoek naar een groter verblijf of staat de gewenste maat er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een maatwerk verblijf voor jouw dieren.

Geitenklimtoestel in gebruik

Vogelverblijven

Het is natuurlijk erg leuk en mooi om lekker in de zon te genieten van het gefluit van jouw vogels. Verschillende soorten vogels in één volière. Het zorgt voor gezelligheid en geeft je een gevoel van vrijheid en natuur. Ben jij ook op zoek naar dit genietmomentje in je eigen tuin? Bekijk dan onze buitenvolières met bijvoorbeeld geïmpregneerd hout. Wil je de vogels liever binnen hebben zodat je het hele jaar door kan genieten van de gezelligheid? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben verschillende papegaaienkooien, klassieke vogelkooien of bijvoorbeeld een kamervolière. Door het brede assortiment kan je altijd bij ons terecht voor je gewenst vogelverblijf.

Wil je liever een verblijf op maat van bijvoorbeeld geïmpregneerd hout of kunststof? We adviseren je om eens rond te kijken bij de maatwerk vogelverblijven en een vergelijkbare, gewenste kooi uit te kiezen.

Maatwerk aluminium volière met nachthok rechts compleet
Maatwerk houten volière 01

Lastig om te kiezen?

Vind je het lastig om online een keuze te maken uit het brede assortiment? Schroom dan niet om telefonisch/via de mail contact op te nemen. We helpen je direct verder zodat je niet lang hoeft te wachten op een reactie en op je gewenste verblijf. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze fysieke winkel in Oirschot: Dierenspeciaalzaak van Nunen. Ook hier helpen we je maar al te graag verder zodat jij en je hond binnen een mum van tijd kunnen genieten van een nieuw, persoonlijk verblijf.

Dierencompleet.nl