Het kauwspeelgoed van Bam-Bones is een van de eerste in zijn soort. De handig vormgegeven Bam-Bones zijn gemaakt van bamboe vezels, een hernieuwbare grondstof! En dat zijn zeker niet alle voordelen van bamboe als materiaal. Het speelgoed is namelijk ook enorm sterk. Door het combineren van bamboe met nylon vezels is dit kauwspeelgoed ook veilig om opgegeten geworden, al zou daar wel flink voor gekauwd moeten worden!
Ga terug
1 juni 2024

Duurzaam, Bam-Bones honden kauwspeelgoed voor de sterke kauwer

Het kauwspeelgoed van Bam-Bones is een van de eerste in zijn soort. De handig vormgegeven Bam-Bones zijn gemaakt van bamboe vezels, een hernieuwbare grondstof! En dat zijn zeker niet alle voordelen van bamboe als materiaal. Het speelgoed is namelijk ook enorm sterk. Door het combineren van bamboe met nylon vezels is dit kauwspeelgoed ook veilig om opgegeten te worden, al zou daar wel flink voor gekauwd moeten worden!

De voordelen van kauwen!

Naast dat kauwen goed is voor het gebit, zorgt het kauwen op een kauwsnack ook voor een kalmerend effect bij jouw viervoeter. Tijdens het kauwen wordt er namelijk endorfine in de hersenen van een hond aangemaakt. Endorfine staat bekend als het geluk hormoon en zorgt voor een gevoel van rust.

Verschillende smaken, voor ieder wat wils

In ons assortiment hebben wij kip, rund & zalm smaak Bam-Bones. Ook voor puppy's hebben wij een bot met rundsmaak! Van elke smaak hebben wij verschillende maten, geschikt voor de kleine en groter kauwers! De botten zijn zeer geschikt voor sterke kauwers, maar hebben ook een groot voordeel voor het gebit. Door de grillige structuur reinigt het de tanden maar ook het tandvlees: tandsteen & tandplak. De ergonomische vorm van de Spot Bam-Bones zorgt ervoor dat je hond het kauwspeelgoed goed stabiel kan houden met de poten en er daardoor gemakkelijk op kan kauwen. Dit is ook erg fijn voor honden met gevoelige poten.

De Bam-Bones Puppy is gemaakt van een combi van bamboe- en nylonvezels in de vorm van een tak. Bamboe is een natuurlijk, flexibel en enorm sterk materiaal. Het materiaal combineert de natuurlijke kracht van bamboevezels met stevige nylonvezels.

De Spot Bam-Bones Zalm is gemaakt van een combi van bamboe- en nylonvezels in de vorm van een vis. Bamboe is een natuurlijk, flexibel en enorm sterk materiaal. Een bamboestam is zelfs sterker dan staal!

De zalm uitvoering van de Bam-Bones kauwbotten hebben bijpassende schubstructuur om de tanden te reinigen. Alle Bam-Bones bevatten de handige T-vorm, de gebitsreinigende structuur en zijn gemaakt van sterk bamboe! Kortom, duurzaam kauwspeelgoed met veel voordelen!

Heb je na het lezen van deze blog nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel, wij helpen je graag.

Dierencompleet.nl