Ga terug
9 mei 2019

Eukanuba is vernieuwd!

De Eukanuba hondenbrok is vernieuwd! De brokken hebben een nieuwe samenstelling die nóg gezonder en nóg smakelijker is. Bovendien hebben de brokken voortaan een andere vorm en is de verpakking vernieuwd.

Eukanuba is vernieuwd!

Receptuur met vers vlees

De vernieuwde brokken van Eukanuba zijn samengeteld met minimaal 15% verse kip. Dit verse vlees is een bron van hoogwaardig dierlijk eiwit, boordevol essentiële voedingstoffen. Een zeer goede aanvulling naast de minimaal 15% gedroogde kip en kalkoen.

Het verse vlees maakt deze brok nóg onweerstaanbaarder. Het is bovendien licht verteerbaar en erg gezond.

Verbeterde acceptatie

Mede het verse vlees zorgt voor een zeer hoge acceptatie van de brok. Maar ook de verwerking van vetten en oliën draagt bij aan een hoge smakelijkheid van de brok.

De brok is tegenwoordig voorzien van een natuurlijke en gezonde oliecoating aan de buitenzijde. Hierdoor is hij extra smaakvol.

Eukanuba is vernieuwd!

DentaDefense voor alle rassen en leeftijden

Eukanuba heeft de gehele vernieuwde lijn voorzien van DentaDefense. De 3D DentaDefense reinigt het gebit bij iedere hap. Het principe werkt met een dubbele reiniging. Het grotere oppervlak van de brok zorgt ervoor dat tandplak effectief wordt weggeschuurd. Zelfs op de moeilijk bereikbare plaatsen pakt DentaDefense de tandplak aan.

Naast het grotere oppervlak is de brok voorzien van microkristallen die een reinigende werking hebben. De opbouw van tandsteen vermindert hierdoor met 80%. DentaDefense werkt niet alleen actief tegen tandplak, maar zorgt ook voor een beschermend laagje.

Vernieuwde vorm brok

Tijdens de vernieuwing van de hondenbrok heeft Eukanuba ook naar de vorm gekeken. De brok is voortaan 6-hoekig in plaats van S-vormig. Deze vernieuwde brokvorm reinigt het gebit nog efficiënter. Hiermee wordt de vorming van tandplak tijdens het eten effectief aangepakt.

Eukanuba is vernieuwd!

Twee nieuwe levensfases

Met de vernieuwing van het assortiment zijn twee nieuwe levensfases geïntroduceerd, de Junior en Senior lijn.

Eukanuba Junior

Eukanuba Junior is brok geschikt voor de opgroeiende hond van 12 tot 18 maanden oud.

De Junior voeding is voorzien van DHA zodat de hersenen van jouw opgroeiende jonge hond zich goed kunnen ontwikkelen. Zo leert je hond bijvoorbeeld sneller commando's.

Eukanuba Senior

Eukanuba Senior hondenbrok is geschikt voor vitale oudere honden vanaf 9 jaar. De voeding is afgestemd op de oudere hond. Hierdoor blijft jouw hond langer in goede conditie en bovendien mobiel.

Daarnaast zorgt de toegevoegde glucosamine en chondroïtine voor gezonde gewrichten.

Waarom kiezen voor Eukanuba hondenbrok?

Weet jij waarom je moet kiezen voor Eukanuba hondenvoeding? Wij wel! Je kiest voor Eukanuba omdat je gaat voor hoogwaardige voeding op basis van vlees. Bovendien is het fijn om te weten dat de voeding van jouw hond gewoon in Nederland geproduceerd wordt.

Geproduceerd in Nederland

Een groot pluspunt van Eukanuba is dat de hondenbrok wordt gemaakt in Nederland. Tijdens de productie ondergaat deze hoogwaardige voeding meer dan 200 kwaliteitscontroles. Zo weet je zeker wat je voert en is de brok super gezond, zonder uitzonderingen.

100% smaakgarantie

Eukanuba biedt 100% smaakgarantie. Lust jouw hond de voeding niet? Dan mag je gerust een andere smaak uitproberen.

Natuurlijke voeding

Eukanuba verwerkt in zijn hondenbrok alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ze keuren alle ingrediënten op kwaliteit en voedingswaarde en maken gebruik van ingrediënten waar jouw viervoeter dol op is.

De voeding bevat geen vulmiddelen, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of GMO’s.

https://www.youtube.com/watch?v=P-9FqvLzXrI

Bestel nu jouw Eukanuba hondenvoeding

[products limit="12" columns="3" category="6918" orderby="date" order="DESC"]

Bekijk nu het gehele Eukanuba assortiment.