Ga terug
30 april 2019

Houdbare worst met knoflook

Nieuw in ons assortiment zijn de houdbare worsten van NUVO. Eén van deze worsten is de gestoomde worst met kip en knoflook. Ideaal als lekkere en gezond traktatie, maar bovendien geschikt als complete maaltijd met gunstige eigenschappen.

Deze gestoomde worst met knoflook is erg gezond en draagt actief bij aan de gezondheid van jouw hond. De toegevoegde knoflook bevat tenminste 30 natuurlijke stofjes waarvan is gebleken dat ze bruikbaar zijn voor een verscheidenheid aan aandoeningen. De belangrijkste eigenschappen halen we graag voor je aan.

Versterking van het immuunsysteem

Knoflook maakt de maaltijd niet alleen erg smaakvol, het werkt tevens stimulerend op de immuunfuncties in de bloedbaan. De knoflook in deze houdbare hondenworst vergroot de activiteit van killercellen, cellen die microben binnendringen en vernietigen. Hiermee zorgt de knoflook ervoor dat het immuunsysteem effectiever werkt en honden minder gevoelig zijn voor ziekteverwekkers.

Anti-bacteriële, -virale en -schimmelwerking

Naast de werking van binnenuit werkt knoflook ook erg krachtig antimicrobieel en bovendien antibiotisch. Het is hiermee effectief in de bestrijding van verschillende vormen van interne of externe bacteriële-, virale- of schimmelinfecties. Het pakt onder andere parasieten zoals lintwormen aan. Maar werkt ook effectief tegen protozoaire organismen zoals giardia.

Knoflook voorkomt infecties van mond, keel, luchtwegen, maag of darmen.

Verbetering van de leverfunctie

Een andere gunstige eigenschap is dat knoflook ontgiftend werkt. Minstens zes stofjes in knoflook helpen de lever gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Hierdoor werkt knoflook ontgiftend en reinigend. Zo wordt het schadelijk ophopen van afvalstoffen verminderd. Dit is gunstig voor de gehele conditie van jouw hond. Je ziet dit onder andere terug in de conditie van de vacht.

Verlaging van het cholesterolgehalte

Ongekookte knoflook helpt actief bij het verlagen van het cholesterol- en triglyceridengehalte in het bloed. Dit komt zeker van pas bij honden zoals schnauzers en beagles, die een aanleg hebben voor hyperlipidemie. Een aandoening waarbij de hoeveelheid vetten in het bloed zijn verhoogd. De knoflook in deze houdbare worst van NUVO helpt hiermee de aders open te houden.

Ondersteunt de bloedcirculatie

Bovendien werkt een stofje in de knoflook tegen de vorming van bloedstolsels. Hiermee wordt het dicht slippen van de aderen voorkomen. Knoflook werkt bloeddrukverlagend en ondersteunt een gezonde bloedcirculatie. Het helpt ook bij het verlagen van de opbouw van vet in de slagaders (atherosclerose).

Mede hierdoor is deze vleesworst extra geschikt voor oudere honden.

Vlo- en teekwerend

Tot slot werkt de knoflook in deze houdbare worst werend tegen vlooien en teken. Door het eten van knoflook scheidt de huid een geur af die mogelijk afwerend werkt op ongedierte.

Daarnaast werkt knoflook bovendien tegen parasieten door de hond gezond te houden en het immuunsysteem te ondersteunen. Zwakkere honden hebben nu eenmaal sneller last van parasieten.

Knoflook draagt zeker bij aan het afweren van insecten, maar kan niet als totaalbescherming gezien worden. Het is in dit geval een mooie aanvulling op de standaard afweerproducten.

Samengevat

  • 100% natuurlijk
  • Volledige maaltijd
  • Graan- en glutenvrij
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Antibacterieel en antibiotisch
  • Verbetert de leverfunctie
  • Verlaagt cholesterol
  • Ondersteunt bloedcirculatie
  • Vlo- en teekwerend

Bestel nu snel jouw houdbare gestoomde worsten met knoflook

[products limit="1" columns="3" orderby="date" order="DESC" ids="135678"]

Of één van de andere worsten

[products limit="12" columns="3" category="98" orderby="date" order="DESC"]

Bekijk ook de gehele categorie.