Ga terug
2 mei 2019

IAMS is vernieuwd!

Heb jij de nieuwe IAMS kattenbrok verpakkingen al in huis?

Het gehele IAMS droogvoer assortiment is vernieuwd. De kattenbrok heeft een nieuwe samenstelling en vernieuwde verpakking!

IAMS biedt hiermee een perfecte balans tussen specialistische voeding en smaak om zo de gezonde vitaliteit te ondersteunen. Met deze nieuwe receptuur verbetert IAMS het leven van jouw huisdier. Katten zijn er dol op!

De IAMS ondersteunt de gezondheid en vitaliteit op 7 punten:

  • De vacht
  • Het immuunsysteem
  • De spijsvertering
  • De spieren
  • Het hart
  • De tanden
  • De urinewegen

Kip receptuur met vers vlees

Het IAMS kattenvoer met kip is vanaf nu verkrijgbaar met verse kip! De nieuwe voeding bevat minimaal 36% gedroogde kip en kalkoen, wat tenminste aangevuld wordt met 4% verse kip.

Dankzij het verse vlees wat wordt toegevoegd is de vernieuwde brok extra voedzaam en smakelijk!

Nieuwe soorten IAMS

Met de vernieuwing van het assortiment zijn er tevens twee nieuwe soorten geïntroduceerd. Maak hier kennis met de IAMS Dental en IAMS Indoor.

IAMS Dental

Iams for Vitality Adult Dental met verse kip is een 100% complete voeding om de gezondheid en vitaliteit te ondersteunen.

Geschikt voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar. De voeding is voorzien van een speciaal afgestemd gehalte aan mineralen voor gezonde tanden.

Lees verder →

IAMS Indoor

Iams for Vitality Adult Indoor met verse kip is een 100% complete voeding om de gezondheid en vitaliteit te ondersteunen.

Geschikt voor katten vanaf 1 jaar die binnenshuis leven. De voeding is zo samengesteld dat het je kat slank en actief houdt.

Lees verder →

Waarom kiezen voor IAMS?

Weet jij waarom je moet kiezen voor IAMS? Wij wel! Je kiest voor IAMS omdat je gaat voor hoogwaardige voeding op basis van vlees, zonder tarwe. Bovendien is het fijn om te weten dat de voeding van jouw kat gewoon in Nederland geproduceerd wordt.

In Nederland geproduceerd

Een groot pluspunt van IAMS is dat de kattenbrok wordt gemaakt in Nederland. Tijdens de productie ondergaat deze hoogwaardige voeding meer dan 120 kwaliteitscontroles. Zo weet je precies wat je voert en is de kattenbrok hoogwaardig en gezond, zonder uitzonderingen.

100% smaakgarantie

IAMS biedt 100% smaakgarantie. Lust jouw kat de voeding niet? Dan mag je gerust een andere smaak uitproberen.

Op basis van dierlijk eiwit

Bij IAMS is de filosofie dat kattenvoeding op basis van dierlijk eiwit moet zijn. Op deze manier krijgt je kat alle voedingstoffen binnen die hij of zij nodig heeft en past de voeding goed bij het natuurlijke dieet.

De kattenbrok van IAMS bevat minimaal 84% dierlijk eiwit, gebaseerd op de natuurlijke verhoudingen van het wilde kattendieet.

IAMS kattenbrok is hoogwaardig en gezond

Bij IAMS wordt alleen gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten. Ze keuren alle ingrediënten op kwaliteit en voedingswaarde en maken gebruik van ingrediënten waar jouw huisdier dol op is.

De voeding bevat geen vulmiddelen, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of GMO's.

https://www.youtube.com/watch?v=1oHgBlzvt4Y&feature=youtu.be

Bestel nu jouw IAMS kattenvoer

[products limit="12" columns="3" category="145" orderby="date" order="DESC"]

Bekijk het hele assortiment.