lentekriebels webbanner

Lentekriebels

De koude maanden zijn achter de rug en na een tijd van storm en regen maakt de winter ruimte voor de lente! Tijd om de rommel die de stormen hebben achtergelaten op te ruimen, de weiden en tuin in orde te maken voor het nieuwe lente seizoen, maar ook om de dierenverblijven weer eens goed schoon te maken. Het voorjaar is een fijne periode waarin de vogels gaan broeden en waarin veel lammetjes en veulens worden geboren.

Klik hieronder om direct te gaan naar:

Lentekriebels in de tuin

Na een erg hectische winter waarbij de ene na de andere storm over ons heen raasde is het tijd om de schade in de tuin te trotseren en de boel op te ruimen voor een mooie lente- en zomer periode. Wij hebben alles in huis om de tuin weer volledig klaar te maken voor het seizoen. Zo zit jij er in de zomer warmpjes bij in de tuin.

Uitgelichte producten voor in de tuin

Alles voor een goede weidegang

Maart is ook de tijd om de wei weer gereed te maken voor de weide dieren. Wij hebben alles om jouw wei weer volledig in orde te maken. Wat dacht je van voldoende afrasteringnetten of een nieuwe hooiruif. Natuurlijk hebben we nog veel meer artikelen voor vee & weidegang. Bekijk het volledige assortiment door op deze knop te klikken.

Uitgelichte producten voor vee & weidegang

Een fijn en schoon dierenverblijf

Een fijn en schoon dierenverblijf is de basis van een fijn en gezond leven voor jouw huisdier. Denk in deze periode er eens aan om de hondenkennel, cattery, volière, vogelkooi, stal, aquarium, terrarium of knaagdierkooi eens goed te verschonen. Wij helpen je een handje met de juiste producten en middelen.

Lees hier waarom het reinigen van het dierenverblijf belangrijk is.

Uitgelichte producten om het dier en het verblijf te reinigen

Alles voor de lammetjes

Maart is de maand van de lammetjes. Wanneer de lente begint en de temperatuur weer langzaam omhoog loopt gaat de biologische klok van menig schaap weer tikken en is het tijd om je voor te bereiden op de vele schattige pluizige lammetjes. Wij hebben alles om je hierop voor te bereiden en om deze lieve wezens een fijn welkom te heten.

Uitgelichte producten voor lammeren

Alles voor de veulens

De lente begint en daarmee begint ook het seizoen voor de jonge veulens. Een goede start voor deze mooie dieren is erg belangrijk en daarom maken wij het jullie een stukje makkelijker. Wij hebben alles om deze periode vlekkeloos door te komen en zowel het veulen als het paard een

Uitgelichte producten voor veulens

Alles tegen vlooien en teken

Teken gaan niet vlug dood. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht gaan teken in de winter niet dood, maar houden zij een winterslaap. Op deze manier kunnen zij ook bij koude temperaturen overleven. Zij overwinteren op een gastheer of tussen het groenafval op de grond. Meestal blijven zij hier totdat de temperatuur gunstiger wordt.

Zodra de zon begint te schijnen komen ze tot leven en gaan ze op zoek naar een nieuwe gastheer om zich aan te voeden. In het voorjaar zijn ze dus snel weer van de partij. Tijd om ze af te weren dus!

Uitgelichte producten tegen vlooien en teken

Bekijk ook onze overige acties