We ontkomen er niet aan. Het corona-virus heeft een grote impact op onze dagelijkse levens en het advies is om zoveel mogelijk binnen te blijven. Ook voor honden is dit natuurlijk even wennen.
Ga terug
10 februari 2024

Leuke binnen activiteiten voor honden

We ontkomen er niet aan. Het corona-virus heeft een grote impact op onze dagelijkse levens en het advies is om zoveel mogelijk binnen te blijven. Ook voor honden is dit natuurlijk even wennen.

Wij zetten alle leuke binnen activiteiten voor uw trouwe viervoeter op een rijtje!

Slaat de verveling toe?

Zo na de corona moet je hond toch even wennen aan het alleen thuis zijn: Uw hond kan misschien niet zoveel mee op pad als normaal, maar door een mentale uitdaging te geven zal hij of zij toch voldaan zijn!

Beloningsspeelgoed

Een leuk ontspannend speeltje is bijvoorbeeld beloningsspeelgoed. Zo kan uw hond zelfstandig spelen en toch genieten van iets lekkers.

Trixie snack-slang

Deze Snack-Slang van Trixie kan gevuld worden met pasta of leverworst.

Dit klassieke KONG speeltje is te vullen met iets lekkers. Verkrijgbaar voor puppy's, normale rassen en extreme kauwers!

Slim speelgoed

Voor de echte slimmeriken onder ons is slim speelgoed de ideale thuis activiteit. Uw hond dient een handeling uit te voeren en daarvoor krijgt hij iets lekkers terug. Slim speelgoed is verkrijgbaar op verschillende niveaus. Zo zit er voor elke viervoeter een geschikte variant bij.

Trixie Turn Around is een strategisch spel voor uw hond

Voor de beginners is het Turn Around spel van Trixie super! Uw hond moet met zijn neus of poot het buisje om keren, waarna er iets lekkers uitvalt.

Het Trixie Mini Solitaire is een strategisch spel honden denkwerk speelgoed

Heeft uw hond enige ervaring met slim speelgoed, maar nog geen expert? Dan is de Trixie Mini Solitair Spel een leuke uitdaging. Onder de kegels verstopt u een lekker snoepje en uw hond kan hierbij door de kegels op te pakken.

Trixie Dog Poker Box 2 hondenpuzzel

Voor de echte ervaren speurders is Trixie Dog Poker Box 2 een echte uitdaging. Maar liefst vijf interessante mogelijkheden om bij het lekkers te komen.

Samen spelen

Natuurlijk is het ook altijd leuk om samen met uw hond te spelen. Afhankelijk van de ruimte binnen zijn er voldoende spelletjes samen mogelijk. Onderstaand een aantal leuke hondenspeeltjes op een rijtje!

Dit heerlijke kauw-botje is voor de aller kleinste! Lekker kauwen, apporteren en gek doen.

Beeztees flostouw gekleurd trio - 1000 gram - 5 knoops

Een lekker ouderwets spelletje tussen baas en hond. Daar is de hondenflos ideaal voor. Wie zal dit trek-spelletje winnen?

De Flamingo LED bal is een super leuk speeltje voor uw hond of kat.

De Flamingo LED bal is een super leuk speeltje voor uw hond. De bal beweegt uit zichzelf onverwachts alle kanten op, daarnaast is hij ook voorzien van een leuk lampje! Goed voor uren speelplezier.

Trixie speelstaaf

Deze Trixie speelstaaf is gemaakt van (thermoplastisch) rubber. Bestand tegen een stootje en voorzien van een leuk geluidje!

Keuze genoeg!

Hopelijk heeft bovenstaande blog u leuke ideeën gegeven om de komende weken door te komen.

Wij hanteren tot op heden onze reguliere openingstijden en u kunt natuurlijk altijd terecht op onze webshop voor al uw dierenspullen.

Dierencompleet.nl