Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle maatwerk dierenverblijven. Wij helpen u graag met hondenkennels, kippenhokken of bijvoorbeeld een konijnenflat. Geen maatwerk verzoek is te gek voor ons. In deze blog vertellen we meer over onze maatwerk producten.
Ga terug
17 februari 2024

Maatwerk dierenverblijven

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle maatwerk dierenverblijven. Wij helpen u graag met hondenkennels, kippenhokken of bijvoorbeeld een konijnenflat. Geen maatwerk verzoek is te gek voor ons. In deze blog vertellen we meer over onze maatwerk producten.

Wanneer standaard niet voldoende is...

Kent u dat? Een hondenkennel of kippenverblijf dat net niet perfect op uw perceel past of heeft net niet alle eisen? Wij snappen dat u voor uw dieren alleen het beste wil en dat een standaard dierenverblijf niet altijd voldoet.

Wij denken graag met u mee over het perfecte dierenverblijf of dierenproduct. De combinatie van uw wensen en onze ervaringen in maatwerk hokken zorgen ervoor dat we het perfecte dierenhok voor u kunnen maken.

In onze ruime werkplaats worden alle verblijven door vakmensen gemaakt.

Maatwerk dierenverblijven

Hondenverblijven

Hondenhokken, nachthokken, vervoersboxen of misschien wel een hele afdeling hondenkennels. Een laag verblijf, een hoog verblijf of misschien een puppy verblijf. Oneindig veel mogelijkheden.

Naast maatwerk kunt u bij ons ook standaard maatwerk modellen kopen of losse kennelpanelen.


Kattenverblijven

Wanneer u meerdere katten heeft of uw katten niet door de wijk mogen, is een kattenverblijf een goed idee. Op deze manier krijgen katten voldoende beweging en uitdaging, maar zijn ze veilig in de buurt.

Naast kattenrennen maken wij ook maatwerk krabpalen, dierenkliniek kattenhokken of speciaal voor de kittens een verblijf.


Kippenhokken

Afhankelijk van uw hoeveelheid pluimvee stelt u verschillende eisen aan het kippen- of pluimvee verblijf. Een grote kippenren of juist een degelijke nachtren. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van kippenverblijven.

Behalve verblijven voor kippen en pluimvee, maken we ook kippenschommels of kippenklimrekken.


Konijnenverblijven

Konijnen zijn van nature actieve beestjes en hebben veel beweging nodig. Een konijnenflat met uitloopren is een ideale optie om konijnen een fijne leefomgeving te bieden. Zeker wanneer u meerdere konijnen heeft is een maatwerk verblijf een ideale optie.

Ook voor kinderboerderijen maken wij regelmatige verblijven voor konijnen of knaagdieren.


Vogelkooien of vogelvolières

Extra genieten van uw vogels door een perfect maatwerk vogelverblijf. Of u nu hobbymatig of professioneel vogel houdt een geschikte volière maakt het verschil.


Reptiel verblijven

Reptielen zijn bijzondere beesten en daarom is een standaard kooi vaak niet goed genoeg. Van landschildpadden tot slangen, voor iedere reptiel kunnen wij u een geschikt verblijf of terrarium bieden. Ook bij ons in de dierenwinkel vindt u diverse maatwerkdierenverblijven voor reptielen.

Geiten, schapen & varkensverblijven

Of u nu thuis een beestenboel heeft of op de kinderboerderij. Een stal die perfect bij uw dieren past is ideaal. Daarnaast wil u de ruimte op de weide zo praktisch mogelijk benutten en met maatwerk geiten-, schapen-, en varkensverblijven kunnen wij dit bieden.

Daarnaast maken wij ook maatwerk accessoires zoals hooiruiven of geitenspeeltoestellen.


Geitenklimtoestel in gebruik
Maatwerk houten volière 01

Overige maatwerk verblijven of producten

Bovenstaande producten zijn slechts een selectie van wat wij maken en kunnen. Heeft u andere wensen of ideeën? Wij denken graag met u mee voor de beste oplossingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar ook per mail ([email protected]) of via Facebook Messenger.


Dierencompleet.nl