Voordelige hondenbrok – hoogwaardig droogvoer hond

Bent u op zoek naar een hoogwaardige maar voordelige hondenbrok? Dan bent u bij Dierencompleet.nl op de juiste plaats! Bij ons vindt u vele merken hondenbrok in diverse kwaliteitsklassen.

Of het nu droogvoer voor een border collie, Duitse herder of labradoodle is. Iedere hond wordt blij van lekkere en gezonde brokken. Tijd om verder te lezen dus.

Gezonde hondenbrok voor een nette prijs, dat lust hij echt wel!

Goede hondenbrok

Maar wat is nu een goede hondenbrok? We schreven hier al eens een blog over, maar zullen het nogmaals kort aanhalen.

Een hond stamt af van de wolf, wat een echte carnivoor is. Toch zijn onze honden niet volledig carnivoor. Tijdens de domesticatie zijn wij onze honden steeds meer restjes gaan voeren. Waar de wolf zijn groenten en granen nog binnen kreeg via zijn prooi, is de huishond deze ook los gaan eten. In de afgelopen honderden jaren is de echte carnivoor dus steeds meer als een omnivoor gaan eten.

Wat ons betreft is de basis dan ook nog steeds het dieet van de wolf, maar mag deze zeker zijn aangepast naar de eisen en wensen van de hedendaagse hond. Een goede hondenbrok kan dus gerust groentes, kruiden en eventueel bepaalde granen bevatten.

Tot slot is het belangrijk te onthouden dat er geen enkele hondenbrok is die voor alle honden goed is. Het blijft altijd maatwerk. Sommige honden zijn bijvoorbeeld allergisch voor rundvlees, de ander weer voor een bepaald graan. U zult het dieet hier op aan moeten passen.

Hoogwaardige brok conclusie

Kort samengevat bevat een goede brok hoogwaardige en waardevolle ingrediënten. De brok bevat dus weinig loze vulstoffen. Daarnaast bevat de brok een hoog vleesgehalte om toch nog een beetje dat carnivoren verleden aan te halen.

Met gezonde hondenbrok kunt u nog jarenlang met uw hond op pad.

Beste droogvoer voor een nette prijs

Wanneer u op zoek bent naar goed droogvoer voor uw hond dan heeft u de keuze uit diverse merken. Hierbij kan de prijs uiteenlopen van iets meer dan € 35,- tot wel meer dan € 100,- voor een 15 kg zak. Wij helpen u graag aan een betaalbare brok van de hoogste kwaliteit!

Type hondenbrok

Hondenbrok is verkrijgbaar in drie types, waarvan de geperste en geëxtrudeerde brok het meest voorkomend zijn. De derde is geëxpandeerde brok, een combinatie tussen beiden.

Voor geperste brokken kiezen onze klanten vaak voor bijvoorbeeld de hondenbrok van Cavom of Farm Food. Deze brokken zijn zeer hoogwaardig, maar steeds vaker kiezen onze klanten ook voor de persbrok van NUVO. Dit is een goede persbrok voor een voordelige prijs.

De meest gevoerde brok blijft toch nog de geëxtrudeerde brok. Dit zijn lekkere krokante brokken waar de hond dol op is. Bekende merken zijn hierbij bijvoorbeeld Royal canin, ECOstyle of Eukanuba.

Ook in dit laatste segment kiezen onze klanten regelmatig voor de brokken van NUVO Premium. En sinds kort kunt u zelfs kiezen voor de Super Premium lijn. Deze brokken zijn scherp geprijsd en van zeer hoge kwaliteit. Deze premium brokken zijn bereidt met vers vlees en daardoor extra gezond en smakelijk. Uw hond zal er dol op zijn!

Koop nu hoogwaardige én goedkope brokken voor uw hond!