Betalingsmethoden

Bestellingen kunnen worden voldaan met de volgende betalingsproviders:

  1. iDEAL
  2. Paypal
  3. Bancontact
  4. KBC betaalknop
  5. Belfius Pay Button
  6. SOFORT Banking
  7. Handmatige overboeking
  8. Billink Achteraf Betalen
Overzicht van logo's betalingsmethoden

Bij alle betaalmethodes geldt dat wij de bestelling zullen verzenden zodra de betaling is ontvangen op onze rekening*.

*Bij Billink Achteraf Betalen zal uw bestelling zo spoedig mogelijk verwerkt worden. Betalen geschiedt achteraf via Billink.

Betaling middels iDEAL

iDEAL is de meest bekende en meest gebruikt betaalmethode voor webwinkels in Nederland. Bij deze betaalmethode staat het geld direct op onze rekening, hierdoor kan je bestelling het snelst verzonden worden.

Betaling middels PayPal

PayPal is van origine een betaalwijze ontwikkeld voor Ebay. Inmiddels is het een van de meest geaccepteerde betaalopties wereldwijd. Het is op internationaal niveau de meest gebruikte betaalmethode, ideaal wanneer je niet in Nederland woont.

Betaling middels Bancontact

Bancontact is de meest bekende en meest gebruikt betaalmethode in België. Bij deze betaalmethode staat het geld direct op onze rekening, hierdoor kan je bestelling het snelst verzonden worden.

Betaling middels KBC betaalknop

De KBC betaalknop is één van de meest gebruikte betaalmethodes in België. Bij deze betaalmethode staat het geld direct op onze rekening, hierdoor kan je bestelling het snelst verzonden worden.

Betaling middels Belfius Pay Button

De Belfius Pay Button is één van de meest gebruikte betaalmethodes in België. Bij deze betaalmethode staat het geld direct op onze rekening, hierdoor kan je bestelling het snelst verzonden worden.

Betaling middels SOFORT Banking

SOFORT Banking is één van de meest gebruikte betaalmethodes in Duitsland. Bij deze betaalmethode staat het geld direct op onze rekening, hierdoor kan je bestelling het snelst verzonden worden.

Betaling middels handmatige overboeking

Bij handmatige overboeking maak je direct na het bestellen het totaalbedrag van de bestelling over. Je krijgt vanuit SISOW een bericht met de betaalgegevens. De betaling graag voldoen middels de in de mail aangeleverde details. Maak het geld niet rechtstreeks naar onze rekening over, want dan wordt de betaling namelijk niet herkend en loopt je bestelling vertraging op.

Een bestelling wordt 7 dagen gereserveerd. Nadat de betaling door Dierenspeciaalzaak A. Van Nunen is ontvangen, wordt de bestelling per omgaande verstuurd. Bij handmatige overboeking kan het voorkomen dat het 1 à 2 dagen langer duurt voordat wij de betaling binnen hebben. Wil je zeker zijn van een snelle levering, betaal dan via iDEAL.

Bestel nu online, betaal achteraf wat je wilt houden. Betalen met Billink is heel gemakkelijk. Je bestelt en ontvangt wat je nodig hebt en selecteert tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met ‘Billink’. Na ontvangst van je bestelling hoef je alleen te betalen wat je wilt houden. Van Billink ontvang je een handige factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen betaalt. Ook handig voor wanneer je je betaalpas of kaartlezer niet bij de hand hebt.

Billink is één van de grootste providers van achteraf betalen. Handig en veilig. Momenteel bij ons alleen geschikt voor bestellingen binnen Nederland. Voor het gebruik van Billink rekenen wij een toeslag van € 0,99.

Bekijk tevens de aanvullende voorwaarden en aanvullende privacy verklaring voor Billink.

Bankgegevens – LET OP: niet gebruiken bij bestellingen via de webshop

Dierenspeciaalzaak A. van Nunen
Bank: Rabobank Nederland
IBAN: NL37RABO0138800375
SWIFT(BIC): RABONL2U