Een chique kippennet kopen doet u bij Dierencompleet.nl

Bent u van plan een kippennet te kopen? Dan bent u bij Dierencompleet.nl aan het juiste adres voor voordelige en zeer hoogwaardige netten. Snel online te bestellen!

Kippennetten zijn zeer handig. U kunt er eenvoudig de scharrelweide mee afzetten. Bovendien is een kippennet makkelijk te verzetten, waardoor u de omheining snel kunt verplaatsen als de toestand van de bodem daar om vraagt. Bijvoorbeeld als het terrein modderig begint te worden.

Kippennet kopen bij Dierencompleet.nl

De kippennetten zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren en types. Plaatst u het omheiningsnet in de tuin? Dan is een groen net waarschijnlijk de mooiste keuze. Dit net valt een stuk minder op in vergelijking met het oranje net.

Indien u op zoek bent naar een net om te voorkomen dat de kippen wegvliegen verwijzen we u graag naar de overspanningsnetten.

Type en lengte van het kippennet

Een kippennet kopen kan eenvoudig online, maar voor welk net moet u gaan? Welk net is geschikt om de scharrelplaats af te zetten? Kippennetten vindt u bij Dierencompleet in lengtes van 10, 25 en 50 meter. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse hoogtes, waarvan de 112 cm hoge netten het meest gangbaar zijn. Vrijwel alle netten zijn onder voorzien van een fijnere maas zodat ze ook geschikt zijn voor kleinere krielkippen.

Kippennetten worden eenvoudig met pinnen in de grond vastgezet. Hiervoor kunt u kiezen voor een net met enkele pin, of een kippennet met dubbele pin. De netten met een enkele pin zijn wat voordeliger en zijn ideaal te gebruiken bij hardere ondergronden. Is de grond wat zachter? Dan kunt u het beste kiezen voor een afrasternet met dubbele pin, deze staan een stuk steviger vast.

Tot slot kunt u kiezen uit standaard kippennetten en elektrificeerbare kippennetten. Elektrificeerbare netten hebben het voordeel dat zij roofdieren buiten het verblijf houden.

Koop uw kippennet snel online

Overspanningsnetten voor kippen