Nieuwe geboortes

Mei is de maand van de nieuwe geboortes en van de vele rondlopende jonge dieren. In deze maand in aanloop naar de zomer toe komt alles in bloei te staan en is het weer tijd om lekker naar buiten te
gaan. Zo ook voor dieren zoals katten, landschildpadden, paarden, koeien en
kippen. Ook zijn de insecten vanaf deze maand weer lekker actief. Tijd om ze een handje te helpen of juist tegen te gaan.

Klik hieronder om direct te gaan naar:

Alles voor en tegen insecten

In mei worden veel insecten weer actief. De bijtjes gaan op zoek naar de bloemetjes en de wespen werken zich weer in de rondte om zijn koningin tevreden te houden. Help ze een handje met bijvoorbeeld een insectenhotel. Wil je er liever vanaf? Ook dan hebben wij de juiste producten om er op de juiste manier vanaf te komen.

Uitgelichte producten voor en tegen insecten

Alles voor de buitenren van de kip

Wij hebben een groot assortiment aan buitenrennen voor kippen. Op zoek naar een bouwpakket of maatwerk? Wij hebben het in huis! Daarnaast hebben wij ook alle toebehoren om de ren compleet te maken. Het juiste voer, voer- en drinkbakken, en de juiste speeltoestellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke kippenschommel of picknick tafel? Met zo’n groot assortiment zit er altijd iets voor jou tussen.

Uitgelichte producten voor de buitenren van kippen

Alles voor het verblijf en vermaak van de kat

Wij hebben alles voor het verblijf van katten en kittens. Van transportkooien tot speelgoed en van eten tot verzorging. Kortom alles voor een gezond en blij katten leven. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor jouw kat ook dan hebben wij de juiste producten wat dacht je van een leuk katten denkspel bijvoorbeeld?

Uitgelichte producten voor katten

Alles voor het (jong) vee

In mei leggen alle kippen ei, zijn de koeien blij en ook de lammetjes staan er weer vrolijk bij. En wij? wij hebben alles voor jouw vee in ieder jaargetij. Het juiste voer, verzorgingsproducten en een goed onderdak, maar ook alles voor een schoon en aangenaam hok. Op zoek naar een stevige en degelijke afrastering rondom je wei? Ook dat hebben wij!

Uitgelichte producten voor het (jong) vee

Alles voor je schildpad

Wij hebben ook alles voor je schildpad. Ben je op zoek naar een schilpadverblijf? Of wat extra aankleding in je terrarium of aquarium? Wij hebben het juiste advies en de juiste producten om het leven van jouw schildpad zo fijn mogelijk te maken. Schilpad naar buiten? Het kan! Wij maken ook maatwerk buitenverblijven voor schilpadden.

Uitgelichte producten voor schildpadden

Bekijk ook onze overige acties