Februari: Maand van de (Dieren) Liefde

Februari is de maand van de liefde (en hopelijk ook Carnaval). In deze maand staan we natuurlijk stil bij onze liefde voor de dieren en dan een leuk cadeautje of een lekker koekje of snoepje voor die dieren niet ontbreken. Daarnaast is februari de maand van ‘t gebit voor honden en katten. Ook wordt in deze maand de tuin klaar gemaakt voor de lente.

Klik hieronder om direct te gaan naar:

Een leuk Valentijn cadeau

Na een maand vol met goede voornemens en gezond leven wordt het nu ook wel weer eens tijd voor een een lekker of leuk cadeautje voor jouw favoriete huisdier. Een lekkere snack of een leuk speeltje is dan wel op zijn plaats. Bekijk hieronder onze Valentijn cadeaus voor honden en katten en verwen jouw favoriete hond of liefste kat!

Valentijn cadeaus voor honden

Valentijn cadeaus voor katten

Carnaval vieren samen met je huisdier

Februari is ook de maand van Carnaval. Deze (hopelijk) feestelijke periode is vaak ook een tijd waarin je door omstandigheden je huisdier wel eens uit het oog verliest. Zorg er daarom voor dat je het ook een feest laat worden voor je huisdieren. Met deze speeltjes en feestartikelen gaat dat zeker lukken.

Alles voor een goed gebit van jouw hond of kat

Februari staat ook al enige tijd bekend als de maand van de gebitsverzorging. Een goed gebit is een basis element voor een goed en gezond leven. Maar waarom is een gezond gebit zo belangrijk? Hieronder een aantal weetjes over het gebit van honden en katten. Daarnaast geven wij deze maand flinke kortingen op de gebitverzorgingsproducten van het merk Beaphar.

Wist je dat…

 • 48% van de operaties die dierenartsen uitvoeren door tandproblemen komen?
 • Honden op een leeftijd van 5 – 7 maanden 42 permanente tanden hebben?
 • De 5 tekenen van tandproblemen bij honden en katten:
  • Slechte adem
  • Bloedend tandvlees
  • Weigeren te eten
  • Rood- of gezwollen tandvlees
  • Frequent wrijven aan het gezicht of de bek
https://youtu.be/kKNjFi0ZYiw

De tandverzorgingsproducten van Beaphar nu met extra korting

Maak jou tuin klaar voor de lente

Als laatste gaat de aandacht ook nog even naar de tuin. Denk jij eraan om je tuin weer klaar te maken voor de lente. Veel bomen, planten en bloemen hebben in deze periode even de aandacht nodig om in het voorjaar weer op z’n mooist te zijn. Wij hebben een flink assortiment aan tuin artikelen om jouw tuin weer te prepareren voor deze mooie periode.

Alles om jouw tuin klaar te maken voor de lente

Bekijk ook onze overige acties