Dierenverblijf op maat

U wilt een dierenverblijf op maat? Dan denken wij graag mee en realiseren uw droom.

Bij ons in de werkplaats is het maken van dierenverblijven dagelijkse kost. Naast het standaard assortiment kunnen onze klanten al jaren bij ons terecht voor maatwerk dierenverblijven. Dankzij onze ruime werkplaats kunnen wij aan al uw wensen voldoen, om zo tot het mooiste verblijf te komen.

Geen wens is ons te gek, wij denken graag praktisch met u mee zodat zowel uw dieren als uzelf blij zijn met het resultaat.

Hondenhok op maat

Het maken van hondenhokken is voor onze timmermannen een dagelijkse bezigheid. Zij weten als geen ander wat de beste opzet is om uw hond een comfortabele slaapplek te bieden. Daarnaast staan wij ook voor kwaliteit. De hondenhokken die uit onze werkplaats komen zijn dan ook zeer degelijk en gemaakt voor jaren plezier. Ook wanneer het hondenhok buiten staat is dit geen probleem. Hier zijn ze voor gemaakt en komen ze het beste tot hun recht.

Het maken van hondenhokken is voor onze timmermannen een dagelijkse bezigheid. Zij weten als geen ander wat de beste opzet is om uw hond een comfortabele slaapplek te bieden. Daarnaast staan wij ook voor kwaliteit. De hondenhokken die uit onze werkplaats komen zijn dan ook zeer degelijk en gemaakt voor jaren plezier. Ook wanneer het hondenhok buiten staat is dit geen probleem. Hier zijn ze voor gemaakt en komen ze het beste tot hun recht.

Hondenkennel op maat

In ons standaard assortiment vindt u vele soorten hondenkennels, zowel houten als kunststof kennels. De kennelpanelen die wij standaard gebruiken zijn spijlpanelen met deur. Maar ook een gaaspaneel behoort tot de mogelijkheden.

Een maatwerk hondenkennel is bij ons geen enkel probleem. In veel gevallen bouwen we voort op kennels uit ons standaard assortiment. Toch komt het wekelijks voor dat wij een compleet nieuw soort kennel bouwen, speciaal naar de wensen van de klant.

In de hondenwereld worden kennels zeer breed ingezet, u heeft ze misschien al wel eens gezien bij de buren in de tuin, de grotere politiebureaus of zelfs bij een attractiepark als de Efteling. Ook worden ze gebruikt bij hondenpensions en ook veel dierenartspraktijken laten honden er in bijkomen na een operatie. Het is dan ook niet gek dat de hondenkennels een grote groep vormen als het gaat om ons maatwerk portfolio.

Maatwerk volière

Een volière op maat wordt in veel gevallen precies passend gemaakt voor de locatie waar hij moet komen staan. Veel van onze maatwerk volières bestaan uit volière panelen, op deze manier kunnen we op een praktische manier relatief grote vluchten bouwen. Daarnaast komen onze verblijven standaard met premium kwaliteit volièregaas.

Volièrebouw is voor ons een vrijwel dagelijkse bezigheid. Het maken van grote vogelkooien voor buiten is in het zomerseizoen dagelijks aan de orde. Maar niet alleen grote volières komen bij ons uit de werkplaats, ook kleinere volières voor bijvoorbeeld een koppel kanaries komen regelmatig voorbij.

Konijnenhok op maat

Voor konijnen en knaagdieren, zoals cavia’s en hamsters, hebben wij een zeer groot assortiment aan kooien. Naast de vele soorten kooien voor binnen hebben wij ook caviakooien en konijnenhokken voor buiten. We hebben deze als zowel een eenvoudig nachthok als compleet konijnenhok met ren. Een nachthok is ideaal om te plaatsen in of aan een buitenren. Het konijnenhok met ren biedt daar en tegen een compleet verblijf, klaar voor uw beestje.

Toch komt het regelmatig voor dat iemand liever wat anders wil dan de standaard kooien. U kan hierbij denken aan een konijnenflat met een extra groot vloeroppervlak, een extra hooiruif aan de voorzijde óf een nachthok met extra functionaliteiten. Zo ziet u, een dierenverblijf op maat kan alle vormen aannemen.

Kippenhok op maat

Een kippenhok op maat kan vele vormen hebben. Het kan gaan om een simpel kippenhok zonder ren, maar ook om een groot kippenhok in de vorm van een grote vlucht. Steeds meer van onze klanten willen gaan voor groot gemak. Bijvoorbeeld om het kippen nachthok dicht te maken, hiervoor bouwen wij dan een hokopener in. Daarmee houdt u uw kippen veilig op stok.

Wat betreft de kippenverblijven zijn de maatwerk kippenkooien vaak een aangepaste versie van de standaard kippenhokken met ren, volières of nachthokken. Een dierenverblijf op maat kan natuurlijk ook een compleet nieuw ontwerp zijn. Wij horen graag wat uw wensen zijn en denken graag mee om tot een mooi resultaat te komen.

Benieuwd naar een selectie maatwerk verblijven?