Schapennet kopen

Een stevig schapennet kopen doet u bij Dierencompleet.nl

Bent u van plan een schapennet te kopen? Dan bent u bij Dierencompleet.nl aan het juiste adres voor voordelige en zeer hoogwaardige netten. Snel online te bestellen!

Schapennetten zijn zeer handig. U kunt er eenvoudig de graasweide mee afzetten. Bovendien is een schapennet makkelijk te verzetten, waardoor u de omheining snel kunt verplaatsen als de toestand van de weide daar om vraagt. Bijvoorbeeld als de huidige graasvlakte voldoende kort begraasd is, of als het terrein modderig begint te worden.

Schapennet kopen bij Dierencompleet.nl

De afrasteringsnetten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en types. Wilt u een schapennet kopen dat niet opvalt? Kies dan voor bijvoorbeeld een groen schapennet. Zo heeft u een chique afrastering die het uitzicht op de omgeving minimaal verstoord.

Type en lengte van het schapennet

Een schapennet kopen kan eenvoudig online, maar voor welk schapennet moet u gaan? Welk net is geschikt voor uw schapenweide? Schapennetten vindt u bij Dierencompleet in lengtes van 10, 25 en 50 meter. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse hoogtes, bijvoorbeeld in 90 en 108 cm hoog. Vrijwel alle netten zijn onder voorzien van een fijnere maas zodat ze ook geschikt zijn voor lammeren.

Schapennetten worden eenvoudig met pinnen in de grond vastgezet. Hiervoor kunt u kiezen voor een schapennet met enkele pin, of een schapennet met dubbele pin. De netten met een enkele pin zijn wat voordeliger en zijn ideaal te gebruiken bij hardere ondergronden. Is de grond wat zachter? Dan kunt u het beste kiezen voor een schapennet met dubbele pin, deze staan een stuk steviger vast.

Koop uw schapennet snel online