Konijnennet kopen

Een chique konijnennet kopen doet u bij Dierencompleet.nl

Bent u van plan een konijnennet te kopen? Dan bent u bij Dierencompleet.nl aan het juiste adres voor voordelige en zeer hoogwaardige netten. Snel online te bestellen!

Konijnennetten zijn zeer handig. U kunt er eenvoudig de uitloopweide mee afzetten. Bovendien is een konijnennet makkelijk te verzetten, waardoor u de omheining snel kunt verplaatsen als de toestand van de bodem daar om vraagt. Bijvoorbeeld als het terrein modderig begint te worden of de konijnen het gras kort genoeg begraasd hebben.

Konijnennet kopen bij Dierencompleet.nl

De konijnennetten zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren en types. Plaatst u het omheiningsnet in de tuin? Dan is een groen net waarschijnlijk de mooiste keuze. Een veelgebruikt konijnennet is het net van 65 cm hoog. Dit net stoort niet in het zicht, maar is hoog genoeg om de meeste konijnen binnen te houden.

Type en lengte van het konijnennet

Een konijnennet kopen kan eenvoudig online, maar voor welk net moet u gaan? Welk net is geschikt om het uitloopgedeelte af te zetten? Konijnennetten vindt u bij Dierencompleet in lengtes van 12, 25 en 50 meter. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse hoogtes, waarvan de 65 cm hoge netten het meest gangbaar zijn. Vrijwel alle netten zijn onder voorzien van een fijnere maas zodat de konijnen niet kunnen ontsnappen.

Konijnennetten worden eenvoudig met pinnen in de grond vastgezet. Hiervoor kunt u kiezen voor een net met enkele pin, of een konijnennet met dubbele pin. De netten met een enkele pin zijn wat voordeliger en zijn ideaal te gebruiken bij hardere ondergronden. Is de grond wat zachter? Dan kunt u het beste kiezen voor een afrasternet met dubbele pin, deze staan een stuk steviger vast.

Koop uw konijnennet snel online