Een nieuw jaar met volop goede voornemens

Goede voornemens, een term die je vaak samenhangt met de jaarwisseling. In het begin van januari blikken we terug over het afgelopen jaar en bekijken we wat we het komende jaar beter of anders gaan doen. Thema’s zoals afvallen, meer bewegen en gezonder leven komen dan vaak op het lijstje van goede voornemens te staan. Heb jij er ook al over nagedacht wat jij en je huisdier anders kunnen doen dit jaar?

Klik hieronder om direct te gaan naar:

Onze top drie droogvoer merken voor honden

Onze top drie droogvoer merken voor katten

Goed voor de hond én voor jezelf

Vitamines voor honden en katten

Goede voornemens voor de hond

Goede voornemens beginnen met goed voer!

Heeft jouw hond of kat de afgelopen tijd iets te veel lekkere snacks en eten gekregen? Dan is het tijd om dit direct weer recht te zetten! Een kwalitatief goed (droog) voer is hierbij een snelle, natuurlijke en effectieve manier om de overtollige grammen of kilo’s er weer snel af te krijgen. In een goed voer zitten niet alleen meer voedingstoffen, het zorgt er vaak ook voor dat uw hond of kat minder eten nodig heeft en daardoor minder en een gezondere ontlasting heeft.

Onze top drie droogvoer merken voor honden

Nummer 1

Eigenschappen NUVO Super Premium hondenbrok
 • Hoogwaardige premium hondenbrok
 • Samengesteld met vers vlees
 • Extra smaakvol
 • Eén dierlijke eiwitbron
 • Graan-, tarwe-, en glutenvrij
 • Bevat groenten, fruit en kruiden

Bekijk de NUVO Super premium hondenbroklijn

Nummer 2

Eigenschappen Calibra hondenvoeding
 • Tot 90% van het eiwitgehalte is van dierlijke oorsprong
 • Hoog vleesgehalte
 • Monoproteïne – kip, lam of rund
 • Hoogwaardige voeding zonder tarwe en tarwegluten
 • Natuurlijke voedingstoffen
 • Speciale bestanddelen, zoals knotswier, prebiotica, chlondroprotectiva, zalmolie, mojave yucca, mengsel van groenten en fruit

Bekijk de Calibra hondenvoeding lijn

Nummer 3

Farm Food HE geperst

Farm Food HE is een zeer hoogwaardige geperste brok voor elke hond, ongeacht leeftijd, activiteit of ras. Het All Life Stages concept is gebaseerd op het idee dat de spijsvertering bij onze honden nog steeds gelijk is aan dat van de wolf. De brok bevat alles wat uw hond nodig heeft voor een gezond en actief leven.

Bekijk de Farm Food hondenvoeding lijn

Deze producten werken ook tegen overgewicht van je hond

Goed voor de hond én voor jezelf!

Merk je dat je zelf ook wel wat kilo’s kwijt kunt na de feestdagen? Probeer dan eens wat vaker te gaan hardlopen. Wist je dat het tegenwoordig erg makkelijk is om dan ook je hond mee te nemen? Wij hebben perfecte tuigjes en riemen waarmee je nauwelijks door hebt dat je hond mee rent!

Onze top drie droogvoer merken voor katten

Nummer 1

NUVO Premium kattenvoeding

Nuvo Premium kattenvoeding is een premium voer dat alle voedingsstoffen bevat die uw kat nodig heeft.

Nuvo voeding bevat enkel hoogwaardige voedingsstoffen die zorgen voor de optimale conditie van de kat. Het bevat precies wat uw kat nodig heeft, dus geen overbodige vul/reststoffen.

Uw kat hoeft hier dus minder van te hebben en zal minder ontlasting krijgen dan bij goedkope voeders, en dat terwijl hij wel alle voedingsstoffen binnen krijgt.

Nummer 2

VITALstyle kattenvoeding

Calibra respecteert de VITALstyle kattenvoeding ecologische (= met respect voor natuurlijk evenwicht) diervoeding voor  katten is natuurlijk en lekker. Het brede scala aan ingrediënten sluit zo goed mogelijk aan bij de natuurlijke wijze van voeden van de dieren. Dat resulteert in een zo divers mogelijke samenstelling van de darmflora. Een gezonde darmflora is de basis van een goede gezondheid.

Nummer 3

Vigor & Sage kattenvoeding

Vigor & Sage heeft de evolutie van de voedingsgewoonten van katten zorgvuldig bestudeerd. In de afgelopen eeuwen waren katten van nature roofzuchtige carnivoren. Ze leefden in het wild en hadden een eiwitrijk dieet nodig om te kunnen jagen op andere dieren en om zichzelf te kunnen beschermen tegen roofdieren. in het wild en hadden een eiwitrijk dieet nodig om te kunnen jagen op andere dieren en om zichzelf te kunnen beschermen tegen roofdieren.

Deze producten werken ook tegen overgewicht van je kat

Vitamines voor honden en katten

Naast een goede voeding is het ook aan te raden om je hond of kat te helpen met wat extra vitamine.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat uw hond niet helemaal fit is. Wanneer hij nét wat energie mist of slecht in zijn vacht zit kunnen de juiste vitamines en mineralen hem er bovenop helpen.

Met de essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen uit het assortiment van Dierencompleet.nl zorgt u voor een betere conditie van uw hond.

Succes met de goede voornemens!