Hondenbrokken met veel vlees – online bestellen

Hondenbrok met veel vlees koopt u bij Dierencompleet.nl

Bent u op zoek naar hondenbrok met veel vlees? Dan bent u bij Dierencompleet.nl op de juiste plek. Wij zeggen niet direct dat onze hondenbrokken het meeste vlees op de markt hebben, maar wij staan wel achter de zeer hoge kwaliteit van het gebruikte vlees. Wij zijn van mening dat kwaliteit altijd boven kwantiteit zou moeten gaan.

Hondenbrokken met veel vlees bij Dierencompleet.nl

NUVO Super Premium – topkwaliteit

De NUVO Super Premium hondenbrokken zijn samengesteld met vers vlees, groentes, fruit en kruiden. Deze brokken zijn bovendien graan- en glutenvrij en bevatten maar één dierlijke eiwitbron. De brok bevat enkel hoogwaardige voedingsstoffen die zorgen voor een optimale conditie van de hond. De NUVO hondenbrok is verkrijgbaar op basis van kip of vis. Bovendien is deze voeding geschikt voor honden met gevoelige darmen.

Een zeer geschikte brok als u op zoek bent naar hondenvoer met een hoog vleesgehalte.

Ook voor vers vlees uit de diepvries

Bij ons bent u tevens op de juiste plek voor vele soorten KVV, NRV en BARF hondenvoeding. Van ongemalen vlees uit de diepvries waarmee u zelf een maaltijd samen kunt stellen, tot uitgebalanceerde KVV worsten van bijvoorbeeld RodiRaw4DogsNaturis of NUVO.

Koop nu hondenvoer met veel vlees direct online