Over Dierencompleet.nl - Dierenspeciaalzaak van Nunen winkel in Oirschot
Over Dierencompleet.nl - Dierenspeciaalzaak van Nunen winkel in Oirschot

Over Dierencompleet.nl

Dierencompleet.nl is onderdeel van Dierenspeciaalzaak & Kooi- en kennelbouw van Nunen.

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat dankzij ons deskundig advies en onze ruime sortering. In onze winkel vind je meer dan 3000 m² dierplezier voor je huisdier. Wij bieden je een zeer uitgebreid assortiment aan dieren, dierenverblijven en dierenbenodigdheden aan.

Onze kracht op een rijtje

  • Nederlands grootste assortiment
  • Fysieke winkel met grote voorraad (in Oirschot)
  • Ruime werkplaats waardoor maatwerk geen probleem is
  • Persoonlijk, kundig en gepast advies
  • 40 jaar ervaring
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 49*

Wat vind je bij ons?

In onze winkel van meer dan 3000 m² tref je een uniek en zeer uitgebreid assortiment aan dierenverblijven, benodigdheden en dieren. Wij hebben alles voor je huisdier, parkdier en vee. Van hond tot kat en van vogel tot alpaca. Onze klanten komen onder andere bij ons voor hoogwaardige maar goedkope hondenbrok, hondenhokken, kennels, kippenhokkenkrabpalen, aquaria, hengelsportbenodigdheden, weide afrastering, outdoor kleding, broedmachines en veel meer. Naast de grote winkel beschikken wij over een groot magazijn. Hierdoor hebben wij vrijwel alle artikelen ruim op voorraad en kunnen wij groot en voordelig voor je inkopen.

Waar wij sterk in zijn!

Service staat bij ons voorop, wij staan altijd voor je klaar.

Onze winkel beschikt over een ruime werkplaats, waardoor wij tevens aan je wensen kunnen voldoen met betrekking tot maatwerk. Geen wens is ons te gek. We denken hierbij praktisch met je mee om samen tot een uniek dierenverblijf te komen. Maatwerk is bij ons dus geen probleem! Informeer naar de mogelijkheden.

Met de ervaring die wij in tientallen jaren hebben opgedaan kunnen wij je voorzien van een kundig en gepast advies met betrekking tot al onze producten en diensten. Tevens staan wij altijd open voor vragen omtrent uw (huis)dier.

Een bezoek aan Dierenspeciaalzaak & Kooi- en kennelbouw van Nunen op Industrieweg 14 (Bedrijventerrein de Stad), 5688 DP in Oirschot is zeker een aanrader!

Ben je benieuwd naar het ontstaan van Dierencompleet.nl en onze dierenspeciaalzaak? Dan nemen we je graag mee terug in de tijd.

Dierencompleet.nl