Grote krabpaal kopen – voor Maine Coon of Ragdoll

Koop nu een grote krabpaal online bij Dierencompleet.nl

Bij ons kunt u vele grote krabpalen voor uw katten kopen. Bij Dierencompleet.nl vindt u een ruim assortiment aan grote krabpalen, geschikt voor de Maine Coon, Ragdoll of een Noorse boskat.

De krabpaal moet in verhouding zijn met uw kat. Een grote kat heeft natuurlijk niets aan een kleine krabpaal. Een kleine krabpaal biedt te weinig slaapruimte en wie weet trekt uw grote kat hem nog om ook. Een grotere kat heeft natuurlijk veel meer plezier en comfort als hij een grote krabpaal tot zijn beschikking heeft. De grote krabpalen zijn voorzien van stevige 12 cm dikke palen zodat zij het gewicht van de kat kunnen dragen. Bovendien staan deze palen hierdoor een stuk steviger.

Grote krabpaal kopen - Maine Coon

Outdoor krabpaal XL

De outdoor krabpaal komt uit onze eigen werkplaats en is zeer groot. Deze krabpalen worden veelal buitenshuis geplaatst en bieden voldoende klim- en speelruimte voor uw grote katten.

Deze extra grote krabpalen zijn gemaakt van geïmpregneerde houten palen en zijn voorzien van huisje. De palen zijn daarnaast voorzien van stevig sisaltouw zodat uw kat heerlijk kan krabben.

De grote Outdoor krabpaal zorgt voor uren speelplezier. Uw katten zullen u dankbaar zijn! De krabpaal is standaard verkrijgbaar in drie maten.

Koop nu uw krabpaal direct online