Kauwbotten voor honden
Kauwbotten voor honden

Kauwbotten voor honden

Kauwbotten voor honden zijn essentieel voor het afslijten van tandsteen en tandplak. Via de webshop van Dierencompleet.nl bestel je eenvoudig verschillende soorten botten voor honden. Je profiteert bij ons van een groot assortiment, snelle levering en kunt rekenen op persoonlijk advies. Ga je liever langs de winkel? Je bent van harte welkom bij onze vestiging in Oirschot.

Uit welke kauwbotten voor honden kun je kiezen?

Voor gezonde tanden is het belangrijk dat jouw hond regelmatig kauwt op een kauwbot of ander kauwartikelen. In ons assortiment vind je verschillende artikelen die zorgen voor gezonde tanden van jouw hond. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

De populairste kauwbotten voor honden zijn buffelhuid kauwsnacks. Deze zijn hard, waardoor het heerlijk is voor goede kauwers. Deze botten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Heeft u een puppy of een wat oudere hond? Dan kun je beter gaan voor de rawhide kauwsnacks. Deze zijn zachter van structuur en daardoor makkelijker te kauwen. 

Plaats jouw bestelling vandaag nog

Plaats je bestelling direct via onze webshop en je hebt het artikel zo snel mogelijk in huis. Wil je graag advies krijgen, zodat je de juiste kauwbot voor jouw hond bestelt? Neem dan gerust contact op via +31(0)499-572932. Ook als je vragen hebt mag je ons altijd bellen.

Ook interessant

Dierencompleet.nl