Bij ons kun je terecht voor tientallen dierenverblijven uit eigen werkplaats. We willen niet opscheppen, maar weet je dat ons assortiment hierdoor uniek is? Naast het zeer grote assortiment aan standaard verblijven wordt ons assortiment ruim aangevuld door verblijven uit eigen productie. Dierencompleet.nl, onze webshop, is onderdeel van Dierenspeciaalzaak & Kooi- en kennelbouw van Nunen. Het assortiment wat je bij ons aan treft bestaat dan ook uit tientallen verblijven van diverse merken, maar ook een groot scala aan verblijven uit de professionele werkplaats van de dierenwinkel.
Ga terug
17 februari 2024

Verblijven uit eigen werkplaats

Bij ons kun je terecht voor tientallen dierenverblijven uit eigen werkplaats. We willen niet opscheppen, maar weet je dat ons assortiment hierdoor uniek is? Naast het zeer grote assortiment aan standaard verblijven wordt ons assortiment ruim aangevuld door verblijven uit eigen productie. Dierencompleet.nl, onze webshop, is onderdeel van Dierenspeciaalzaak & Kooi- en kennelbouw van Nunen. Het assortiment wat je bij ons aan treft bestaat dan ook uit tientallen verblijven van diverse merken, maar ook een groot scala aan verblijven uit de professionele werkplaats van de dierenwinkel. Verblijven uit eigen werkplaats

Waarom een eigen werkplaats?

Tja, waarom een eigen werkplaats? Je zult zeggen: 'Is jullie aanbod aan merken niet groot genoeg?' Er is inderdaad al een zeer groot aanbod aan verschillende dierenverblijven. Toch was er veel vraag naar hokken van (nog) hogere kwaliteit. Met het standaard assortiment is niets mis, zeker niet, maar wij zijn van mening dat het altijd beter kan. De verblijven die wij zelf produceren zijn dan ook van de hoogste kwaliteit, gemaakt om lang mee te gaan. Ook buiten! Wij gebruiken voor onze hokken de hoogste kwaliteit hout wat extra stevig en zwaar is. Onze hokken zijn gemaakt van watervast betonplex, of onder druk geïmpregneerd hout. Ook maken wij gebruik van Douglas hout en aluminium. Hierdoor zijn deze hokken uitermate geschikt voor buiten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het hout binnen twee jaar weg rot, nee, de hokken uit onze werkplaats staan er voor de lange termijn. Onze hokken zijn met de hand gemaakt en geen fabrieksproduct, je ziet dit terug in de kwaliteit. Je zult begrijpen dat de prijs iets hoger is dan bij de standaard verblijven, maar wij zijn van mening dat het de investering dubbel en dwars waard is. Naast ons uitgebreide assortiment aan verblijven uit de werkplaats, is ook maatwerk geen enkel probleem. Neem hiervoor gerust contact met ons op of kom langs in de winkel. Verblijven uit eigen werkplaats

Unieke eigenschappen

Zoals we al aan gaven zijn de hokken uit onze werkplaats gemaakt van de hoogste kwaliteit hout. Hierdoor blijven ze óók buiten in goede staat. Daarnaast zijn deze hokken veelal voorzien van unieke eigenschappen die het verblijf nét wat praktischer maken. Zo zijn de konijnenhokken met ren in veel gevallen voorzien van uitneembare voorzijde. Hierdoor zijn deze hokken eenvoudig schoon te maken en kun je het konijn makkelijk pakken. Dit zelfde geldt voor de kippenhokken met ren. Daarnaast hebben wij ook een uniek kippenhok met plantenbak als dak. Super trendy en heel leuk in het voorjaar en de zomer. Met dit kippenhok heb je meteen de mogelijkheid om kruiden, bloemen of vetplanten te groeien. Onze volières zijn veelal voorzien van lagere deurtjes en hebben eventueel een raam in het nachthok. Met het lagere deurtje wordt ontsnappen van de vogels voorkomen. Onze kamervolières zijn daarnaast voorzien van plexiglas inzet. Hierdoor blijft de bodembedekking beter in het verblijf. Tot slot halen we nog even één van de meest gewilde verblijfstypes uit onze werkplaats aan. Dit zijn namelijk de hondenhokken en lage én hoge hondenkennels. Uniek aan onze hondenkennels is het gebruik van hoogwaardige kennelpanelen, gecombineerd met geïmpregneerd houten of kunststof wanden. Zo is er voor ieder wat wils en haal je een hoogwaardig en duurzaam verblijf in huis. Je hond zal je dankbaar zijn.

De unieke punten op een rijtje

  • Hoogste kwaliteit hout
  • Stevig gebouwd en netjes afgewerkt
  • Slimme eigenschappen voor meer gemak
  • Voor jaren plezier
Heb je vragen over één van onze hokken? Of ben je op zoek naar een maatwerk oplossing? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel.
Dierencompleet.nl