Net zoals wij zelf, houden ook paarden van een lekker tussendoortje. U kunt bij een gezonde snack denken aan fruit, maar ook aan speciale gezonde paardensnoepjes.
Ga terug
6 januari 2024

Verwen uw paard met een gezonde snack!

Net zoals wij zelf, houden ook paarden van een lekker tussendoortje. U kunt bij een gezonde snack denken aan fruit, maar ook aan speciale gezonde paardensnoepjes.

In deze blog vertellen wij u alles over het gezond en verantwoord belonen van uw paard of pony!


Groente en fruit

De meeste paarden zijn gek op een lekker stukje fruit, daarnaast kunt u ze ook groente geven als tussendoortje. Dit zijn natuurlijk de meest gezonde opties. Zorg wel dat groente en fruit altijd een aanvulling zijn op de voeding en niet dienen als hoofdvoeding. Wortel, appel en banaan zijn vaak de favoriet onder de paarden.

Daarnaast is het een aanrader om het groente en fruit in een slowfeeder te verstoppen. Een slowfeeder is te vullen met ruwvoer om uw paard langzaam te laten eten. Naast het ruwvoer biedt de slowfeeder u de mogelijkheid deze te vullen met lekkere snacks, kruiden en groente.

Ook spelen paarden graag samen. Zo zijn er vele leuke speelballen, voederballen en liksteenhouders die voor vermaak zorgen.

Kerbl HeuBoy voederbal rood drie paarden
De Kerbl HeuBoy voederbal zorgt ervoor dat uw paard zijn ruwvoer rustig zal opeten, zodat het voer goed op wordt genomen.

Gezonde paardensnoepjes

Wij kunnen ons voorstellen dat u uw paard of pony soms net iets meer wil verwennen dan met een gezond stukje fruit. U kan dan kiezen voor verschillende paardensnoepjes.

Pavo Healthy Treats

De paardensnoepjes zijn een gezonde beloning voor uw paard. De Healthy Treats zijn graanvrij en hebben een zeer laag suiker- en zetmeelgehalte. De appel en wortel varianten zijn zelfs volledig suiker- en zetmeelvrij.

Pavo Healthy Treats paardensnoepjes

Paardensnoepjes appel, wortel & vanille

Paardensnoepjes appel, wortel & vanille zijn heerlijke en gezonde snacks voor uw paard. Leuk om te geven, maar ook ideaal als beloning.

Paardensnoepjes appel, wortel & vanille

Cavalor fruities

Een heerlijke beloningssnoepjes voor uw paard met fruitsmaak. Veilig, lekker en gezonde snack! Bevat natuurlijke vitamine en mineralen.

Metazoa FitTreats Luzerne

Metazoa FitTreats Luzerne is een smakelijk snoepje zonder onnodige toevoegingen en ballaststoffen. Een gezonde beloning voor een gelukkig paard.

VITALstyle Healthies

Gezonde paardensnoepjes met kruiden. Een gezonde beloning voor paarden en pony’s. Daarnaast is het receptuur van de healthies graanvrij, laag en suiker en zetmeel en bevat het specifieke kruiden die geschikt zijn voor iedere pony of paard.

Equifirst paardensnoepjes

De Equifirst paardensnoepjes zijn lekkere beloningen voor paarden op basis van granen, verkrijgbaar in 4 smaken.

Cavalor Fruities


Dierencompleet.nl